Dr. Florina Botin
Dr. Florina Botin

Doamna doctor Florina Corina Botin (Gusa) s-a specializat în domeniul chirurgiei plastice în anul 1990, în urma concursului de rezidențiat organizat de Ministerul Sanatatii.

Doamna doctor a absolvit între anii 1978-1982 liceul de matematica-fizica Gheorghe Lazar, București.

Între anii 1982-1988 a absolvit facultatea de medicina generala din cadrul UMF Carol Davila, București.

„În anul 1990 mi-am ales ca specialitate chirurgia plastică, reparatorie și arsuri. În urma concursului de rezidențiat am obtinut si post definitiv în cadrul Clinicii de Chirurgie Plastica București. În 1997 am obtinut titlu de medic primar, în urma examenului organizat de Ministerul Sanatatii.”

În aceasta perioada de timp doamna doctor a participat la numeroase cursuri de specialitate, de anvergura națională și internațională. Și-a desăvârșit pregătirea profesională urmand cursuri de perfecționare in chirurgia siluetei, chirurgia nasului, microchirurgia, chirurgia sanului etc. Și-a manifestat interesul pentru chirurgia estetică participand cu numeroase lucrări științifice la congresele și simpozioanele de specialitate și are la activ peste 4000 de operații în chirurgia plastică, reconstructiva si estetica, avand o vechime in practica medicala de peste 25 de ani.

În prezent activează în funcția de medic primar în cadrul Spitalului Clinic de Chirurgie Plastică din București, din Calea Grivitei, nr 218 și colaborează cu o Clinica Privata din București.

În secțiunea ”Proceduri Chirurgicale”, doamna doctor va invita sa vizionati cateva dintre intervențiile chirurgicale pe care le efectuează. Experienta, profesionalismul și precizia sunt cateva dintre atributele pe care un doctor chirurg plastician trebuie sa la inglobeze in propria persoana, iar galeria foto, pe care v-o pune la dispoziție, demonstrează faptul ca aceste atribute descriu elocvent munca de medic chirurg plastician al doamnei doctor Florina Corina Botin.